Luk menuen

Styregruppe
Lars Overby
Tlf. 21 69 15 62
lars@trackone.dk

Møder foregår på
Fangel Kro & Hotel
Fangelvej 55
5260 Odense

Regler

Netværkets retningslinjer

§ 1.

Mobil telefon – Vi synes det er uhøfligt at have sin mobiltelefon med under netværksmødet. Derfor har vi et ønske om at du slukker din telefon under mødet.

 

§ 2.

Al kommunikation vedr. netværket uanset om det er godt eller skidt så ring eller skriv til Michael.

 

§ 3.

Afbud Til netværksmødet kan kun ske via. hjemmesiden dagen før senest kl. 12.00 ellers faktureres der 200,- kr. plus moms for morgenmad da det bestilles kl. 12.00 ved kokken. Du er automatisk tilmeldt hvis vi ikke hører noget andet.

 

§ 4.

Ved udeblivelse uden afbud faktureres der 200,- kr. plus moms.

 

§ 5.

Udeblivelse uden afbud to gange kan medføre eksklusion.

 

§ 6.

Har du mere en 2 afbud / udeblivelser i løbet af 6 måneder vil der være muligheder for at styregruppen kan ophæve dit medlemskab.

 

§ 7.

Man møder forberedt og klar til møderne da man er forpligtede over for alle de andre medlemmer. Ligeså deltager man aktivt i de opgaver som ledelsen har forberedt.

 

§ 8.

Medlemskabet følger virksomheden, som kan sende èn repræsentant til hvert møde. Sendes en substitut, skal vedkommende være ansat i firmaet.

 

§ 9.

Man kan kun invitere den samme gæst med på netværksmøderne en gang, dog kan en gæst, efter særlig aftale med styregruppen, inviteres 2 gange.

 

§ 10.

Der kan forefindes egenbetalinger til sociale arrangementer 11. Medlemskabet forlænges automatisk hvis ikke man 2 måneder før ens medlemskab udløber har informeret styre gruppe om, at man ønsker at stoppe.