Kontakt B2BFyn

Fyn er hele Danmarks køkkenhave her vokser tingene. B2BFyn gøder den fynske muld med endnu mere sund næring.

Pia Tasior og Lars Overby grundlagde for 5 år siden erhvervsnetværket B2BFyn.  Begge havde et ønske om at skabe et nyt, stærkt og anderledes forretnings og relations netværk.  Det skulle blive en succes, med udvidelse af ekstra grupper og med forretningsfolk fra hele Fyn. B2BFyn netværket har medlemmer repræsenteret fra advokathuse, mediehuse, banker, kommuner, tømrer, biludlejning osv. Et rigtig godt og bredt udsnit hvor du som medlem, kan møde andre forretningsindehavere eller ansatte fra hele Fyn. Netværket er blevet faciliteret af Pia Tasior og Lars Overby de seneste 5 år - de giver nu B2B-Boldens facilitator-rolle videre til en stærk netværksfacilitator og relationsskaber; Michael Fjeldgaard

Ny faciliator i spidsen for B2BFyn.

Michael Fjeldgaard har arbejdet med mennesker i mere end 25 år. Han har 20 års erfaring som leder, dels fra sin tid i søværnet og dels fra flere forskellige lederstillinger i det offentlige. Michael brænder for relationer, netværk, facilitering og udvikling. Michael har drevet selvstændig konsulent virksomhed i mere end 5 år og hans spidskompetencer er, procesledelse- og procesfacilitering, teambuilding, teamudvikling og netværksfacilitering. 
Michaels erfaringer med at drive og facilitere netværk er høstet i flere forskellige former for netværk som b.la. tæller; Fynsk Erhverv: Ledernetværket, Kommunikationsnetværket, Direktørnetværk, Riwal – Platform Cycling Team Erhvervsnetværk.

Michael Fjeldgaard udtaler selv; "Netværk er i min verden en del af virksomhedens salgsstrategi og jeg glæder mig til at være katalysator for god forretning og bedre bundlinje for medlemmerne  i B2BFyn. Sammen med Pia Tasior og Lars Overby vil mit fokus det kommende netværksår være, at arbejde med og undersøge hvor god man er til at aktivere sit netværk, altså det netværk og det forretningspotentiale der er tilstede udenfor B2BFyn".

"Vi glæder os i B2BFyn til at præsentere nogle nye tiltag når netværkssæsonen starter op igen i januar 2016, med en forventning om at det åbner op for nye forretningsmuligheder, for netværkets medlemmer og som dermed vil bidrage til at gøre 2016, til et helt fantastisk netværksår med stærke og holdbare relationer for fyn og for din forretnings fremtid", fortæller Michael Fjeldgaard.

Du kan nemt og hurtigt få fat i styregruppen bag B2BFyn - har du spørgsmål eller andet så sender du blot en mail eller ringer.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Styregruppe

Lars Overby
Track One
Telefon: 21 69 15 62
Email: lars@trackone.dk

Michael Fjeldgaard
Netværksfacilitator
Telefon: 23 37 70 90
Email: info@michaelfjeldgaard.dk